Godt nytt år og mine mål for det nye året 31.12.2015

Visdomsord Ingen kommentarer


Jeg var så heldig å få dele mine erfaringer med FIT på 30 dager med Fitfocuse sine lesere igår! VELDIG gøy at hun spurte akkurat meg :D

Mitt mål for 2016 er flere, men blant annet har jeg et mål om å komme i gang med regelmessig trening og derfor starter jeg året med FIT på 30 dager enda en gang. Det hjalp meg veldig i vår, men så sklei det ut igjen på høsten da jeg fikk en liten nedtur med mitt lave stoffskifte. Ikke så mye å gjøre noe med, annet enn å gi det tid. Og nå har jeg endelig litt overskudd og energi til å starte med treningen igjen :) OG ikke minst - LYSTEN til å komme i form!

Et annet mål for neste år, er å bruke litt mer tid til aktiviteter sammen med jentene mine. Forlenge julekalenderen vi hadde, med å gjøre små aktiviteter i løpet av uka :) Enten leke ute i mørket med lommelykter eller dra på kino, leke sammen og bare få litt kvalitetstid sammen!

I tillegg har jeg satt meg et økonomisk mål om å bli flinkere til å spare ;) Det blir vanskelig å få til nå i starten av året, ettersom vi har planer om å pusse opp et vaskerom, men etter DET kan vi spare igjen!

Nå skal vi handle siste rest til årets siste middag med gode venner - nemlig kalkun! Jeg gleder meg skikkelig til å kose oss i dag og ha en nogenlunde stressfri ettermiddag med god mat og hyggelig selskap.

Hva er dine mål for det nye året? :)

 

Ønsker deg et RIKTIG GODT NYTT ÅR! Tusen takk for at du har lyst å lese noe av det jeg legger ut her :) Det er kjempegøy å se at jeg har noen lesere!

 

Nyttårsklem,

Lena-Marie :))


Man vet aldri hva morgendagen bringer... 05.11.2015

Visdomsord 2 kommentarerJeg ble smertefullt mint på idag at man aldri vet hva som kommer til å skje, før det faktisk skjer..

I hverdagens stress og rutiner glemmer jeg støtt og stadig å nyte tiden med mine nærmeste. Jeg tar for gitt at alle rundt meg er her imorgen også og glemmer å fortelle de hva de betyr for meg. Er det ikke slik for de fleste? Jeg forteller barna mine hver dag at jeg er glad i dem før de skal legge seg og før vi sier hadet om morgenen. Og mannen min får et hadet kyss - ofte etterfulgt med "glad i deg/ha en fin dag".
Men det jeg burde gjøre er å fortelle de hvorfor jeg er så glad i dem og hva jeg setter så enormt pris på - for det er nok ikke så ofte at jeg gjør akkurat det. Det skal jeg ærlig innrømme..

Så mitt lille budskap ikveld er at du gjør det samme som meg - gir dine kjære et god natt kyss og forteller dem hvor mye de betyr for deg <3


God natt!

Lena-Marie :))


hits