Ny runde med FIT på 30 dager i gang! 05.04.2016

Shopping Ingen kommentarer

/ Inneholder reklame /

Da har Fitfocuse startet sin 2. runde med FIT på 30 dager for i år, et opplegg som er GRATIS og som jeg ikke klarte å gjennomføre helt som planlagt i starten av dette året. Derfor har jeg meldt meg på denne gangen også, for å forsøke å bli flinkere til å trene og bevege meg mer. Kostholdet trenger en liten boost, selv om jeg har klart å holde på en del av de gode vanene fra forrige runde. Så det jeg skal vektlegge denne gangen, er enda mer trening og få strammet opp kroppen.
 

Det jeg syns er veldig motiverende for å trene, er fresht treningstøy! Det er så mye enklere å komme seg ut når man har tatt på seg treningstøyet, for da føles det litt kjipt dersom jeg tar det av uten å ha gjennomført en treningsrunde. Tips til deg som ønsker å komme over dørstokkmila! :)

Jeg har fått med meg at X-Life kjører kampanje på masse fresht treningstøy fra Reebok nå, fram til 10.april.

Du får inntil 60% på alle produkter unntatt treningsapparater fra Reebok, så jeg har plukket ut noen av mine favoritter nedenfor!

Processed with MOLDIV

 Tights // Sports BH //  Joggesko // Tank singlet

Digger den fine grønnfargen på skoene og tank top'en sammen med den behagelige og kule tightsen :)

 

Har du også meldt deg på FIT på 30 dager kan du gjerne legge igjen en kommentar til meg, så kan vi følge hverandre underveis;)


Lag en glad dag!

 

Lena-Marie :))

 

 

EMNER:
#reebok #shopping #treningstøy #treningsklær #mammahverdagen #fitpå30dager #fitfocuse


Tips til morsdagsgave/Valentinesgave 31.01.2016

Shopping 6 kommentarer

//Annonselinker

I år faller morsdagen og Valentines dagen på samme dag: søndag 14.februar. Jeg tenkte derfor å dele noe jeg ønsket meg av mine barn i fjor til jul, nemlig smykke fra Mitt Navnesmykke.

Jeg er så utrolig fornøyd med dette unike smykket som ser slik ut med mine døtres navn på og har fått skryt for det flere ganger:

Bilde hentet fra Mitt Navnesmykke

 

Dette smykket heter "Hjerteformet familietre halskjede" og du kan få gravert inn navnene på inntil 40 bokstaver totalt. Nydelig og personlig morsdagsgave <3

De har veldig stort utvalg av smykker, armbånd og gaver til både barn, mor og far, så om du er ute etter veldig fine og unike gaver, er Mitt Navnesmykke stedet å finne det :)

Mine andre favoritter er disse:

Processed with MOLDIV

Øverst fra venstre: 1. Bestemor smykke  / 2. Morssmykke med barneanheng / 3. Personlig mammasmykke i gull  / 4. Personlig morssmykke i sølv

Akkurat nå har de morsdagstilbud der du får med gratis øredobber om du handler for 590kr! 

 

Håper du får en kjempefin søndag - her skal vi kose oss hjemme før vi drar på besøk til svigerbror!

 

Lena-Marie :))

 

 

EMNER:
#gavetips#morsdag#morsdagsgave#valentinesgave#valentines#mammahverdagen#shopping#onlineshopping


hits