Tips til Danmarksferie med familien 15.03.2016

Reise Ingen kommentarer

I fjor sommer var vi i Danmark, nærmere bestemt på Jylland. Det var en utrolig fin ferie, med mange gøyale opplevelser og hvis du skal i området med små barn har jeg valgt ut disse destinasjonene som mine favoritter:
 

Kattegatcentret i Grenaa - Akvarie med aktiviteter på utsiden når barna blir lei av å bare se på fiskene. Passet veldig bra for våre barn i alderen 1 til 4 år, men både voksne og eldre barn vil nok trives veldig godt her!
 

Djurs Sommerland - En fantastisk bra park med utrolig mye forskjellig å gjøre. Vi elsket at det var masse å gjøre for både de minste og de eldre barna. Veldig gøy med trampolinepark med benker der man kan spise medbragt mat mens barna hopper i vei.
 

Ebeltoft - Vi leide hus her via Ebeltoft Feriehusudlejning og vil si at det er et kjempefint utgangspunkt å bo i nærheten av Ebeltoft, ettersom man fint kan kjøre til attraksjonene som man ønsker å dra. I tillegg er det en veldig fin strand der som barna kan leke på, som ligger ved Kalø slottsruin.

 

Dokk1 - Ligger i Århus og er et bibliotek med aktivitetssenter. Utendørs i 1.etg er det masse aktiviteter for barna, pluss at i 2. etasje innendørs er det mulig å tegne, kle seg ut, leke i lekestativer etc. Vi var bare utendørs, men parkerte bilen i p-huset som var en opplevelse i seg selv! Bilen forsvant i en sjakt og borte var den, helt til vi kom og skulle hente den og den ble fraktet automatisk opp fra kjelleretasjen. Gøy for både store og små ;)

Processed with MOLDIV
Transport fra Norge til Jylland - Vi reiste med ferga fra Kristiansand til Hirtshals på veien over, men må si at det var skuffende lite lekeområde på Color Line båten. De minste barna hadde ikke sjans å leke der, så det lønte seg å ha med tegnesaker og diverse annen underholdning.

På returen reiste vi med Stena Line til Oslo og valgte å ta en 2-sengs lugar, selv om det bare var en dagstur på 9 timer. Anbefales virkelig, ettersom man får et eget sted å slappe av og har seng, bad og toalett for seg selv som er en stor fordel i mine øyne :)

Da håper jeg at du fikk et par gode tips til sommerferien og hvis du trenger å lese mer om fornøyelsesparker, aktiviteter og dyreparker på Jylland kan du se mer her.


Ha en fin dag!
 

Lena-Marie :))

 

 

EMNER:
#danmark #reisemedbarn #danmarksferie #mammahverdagen


hits