Noen tips til alle foreldre for Halloween 25.10.2015

Aktiviteter Ingen kommentarerDette med Halloween og gå fra dør til dør har blitt mer og mer utbredt de siste årene, så jeg tenkte det kunne være greit å dele noen av mine tanker rundt hva man som forelder bør tenke på i forkant :)

 

Og så til slutt vil jeg oppfordre alle foreldre til å faktisk gå sammen med barna sine - det er jo kjempegøy for både voksne og barn! :) Hva med å ta med dere en lyslykt mens dere går i mørket?

Håper alle får en morsom og trivelig Halloween neste helg! Jeg skal tilbringe den med mine barn innendørs og ta i mot alle som kommer på døra - det syns iallefall eldste datteren min er veldig moro!

 

Lena-Marie :))


Hvor kan jeg vinne Justin Bieber billetter til intimkonserten 29.oktober? 17.10.2015

Konkurranse Ingen kommentarer

Jeg vet at det er mange tenåringsjenter (og sikkert gutter) som veldig gjerne vil gå på Justin Biebers intimkonsert på Chateu Neuf i Oslo 29. oktober, så da tenkte jeg at jeg skulle bidra med mine Google kunnskaper og legge ut linker til de konkurransene jeg har funnet så langt slik at kanskje sjansene øker for å vinne en billett til deg selv og en venn/mamma/pappa :)

OBS: Aldersgrensen er 16 år om man skal gå alene, men har du med deg en voksen kan du være under 16 år.


Bildet er fra Ticketmaster

Senkveldhttp://www.tv2.no/a/7512754

Coop Extrahttps://coop.no/extra/mat--trender/hvem-vil-vinne-billetter-til-intimkonsert-med-justin-bieber/ 

Her kan man også vinne ved å kjøpe singelen som kommer ut neste uke i Coop Extra butikkene!

Universal Music Norgehttp://fb.st/1elizt#14450608340192&if_height=1802

Experthttp://www.expert.no/brand/samsung/bieber/

Gjerrigknark: http://www.gjerrigknark.com/Gjerrigknarkens-blogg/Justin-Bieber-kommer-til-Norge-du-kan-vinne-billetter#axzz3onkOSNPS

Fresh Fitnesshttps://www.freshfitness.no/vinn-konsertbilletter-mote-justin-bieber/

Platekompaniethttps://www.platekompaniet.no/konkurranser/justin-bieber---vinn-konsertbilletter/?tduid=8921a6582397efde27d5e22fcf599df9&filter.page=0

 

Vet du om enda flere konkurranser, så er det bare å tipse meg i kommentarfeltet nedenfor :)


Lena-Marie :))


Sunnere kanelsnurrer - sukkerfrie 11.10.2015

Oppskrifter 6 kommentarer

Den siste uka har vært preget av mye på planen fra morgen til kveld, blant annet fordi jeg fylte 30 år og fordi mannen min hadde bursdag 3 dager etterpå. Her går det derfor slag i slag hvert år på denne tiden med kake og familiefeiringer.

I dag ble det derfor sunnere kanelsnurrer som er helt sukkerfrie og ganske fettfattige!

Oppskriften har jeg hentet fra Fitfocuse sin blogg, men har da utelatt eplesyltetøyet og tilsatt 1 egg i deigen. Det fungerte veldig bra og fikk hele 30 snurrer av denne oppskriften når jeg lagde kanelknuter!Ingredienser

Bolledeig

1 liter melk

150 g smør

100 g sukrin melis

25 g gjær

0,5 ts kardemomme

1,5 kg mel (jeg brukte halvt om halvt med hvetemel og speltmel, men du kan bruke fibramel eller andre meltyper også)

1 egg

 

Kanelfyll

4 ss smør, romtemperert

4 ss kanel

4 ss sukrin gold

 

Slik gjør du

Varm opp melk, smør og sukrinmelis i en gryte til smøret har smeltet og sett til side slik at du får fingertemperatur.
Rør gjæren ut i væsken og tilsett det tørre. Når dette er eltet godt inn, tilsetter du 1 egg.

La heve i 1 time.

Mens bollene heves, kan du blande sammen smør med kanel og sukrin gold. Om smøret ikke er mykt nok, kan du sette det inn i mikrobølgeovnen i ca 5-10 sekunder.

Når deigen har hevet i 1 time, deler du den i to på benken. Kjevle ut til et rektangel som er ca 50-60 cm bredt og ca 30-40 cm høyt. Kommer an på hvor stor deig du har fått, men må ha ca 1 cm tykkelse. Pass på at du har godt med mel under når du kjevler, slik at du enkelt kan brette halve delen over den
Smør kanelfyllet på halve delen og brett den andre over. Så skjærer du ut strimler på ca 1-2 cm og snurrer strimlen, før du lager en knute og legger på stekebrettet. Du kan gjerne se en enkel video her som viser en ganske lett kanelknute. Du kan også bare snurre strimlen og legge denne på stekebrettet for å gjøre det enkelt :)

La de heve i ca 30-40 min til.

Stekes på 220 gr varmluft i ca 9-11 minutter.Disse ble helt nydelige på smak og man kjenner ikke at det ikke er sukker i de :) Nam!!

Håper de smaker!

 

Lena-Marie :))


hits