Noen tips til kveldens Halloweenfeiring 31.10.2016

Aktiviteter Ingen kommentarer


 

Dette med Halloween og gå fra dør til dør har blitt mer og mer utbredt de siste årene, så jeg tenkte det kunne være greit å dele noen av mine tanker, i år som i fjor, rundt hva man som forelder bør tenke på i forkant :)

  • Det er jo først og fremst barnas sikkerhet jeg er mest opptatt av, som det at man faktisk bruker refleks utenpå det eventuelle kostymet. Fort gjort å glemme å ta den på når man skal skyndte seg avgårde rundt nabolaget!
     
  • Snakk med barnet ditt om hvor man bør gå og at man må passe på å gå langs den ene siden av veien - ikke midt på. Vet at mange barn har lett for å glemme seg når de blir ivrige, så kan være kjekt å minne de på akkurat dette.
     
  • Det er satt noen (uoffisielle?) kjøreregler for hvem man skal ringe på hos og ikke. Har noen et lys ute på trappa - bank gjerne på! Men er lyset slokket, så kan dette bety at vedkommende ikke ønsker besøk av Halloween barn. Det må man respektere :)
     
  • Er du ute og kjører denne kvelden oppfordrer jeg deg til å være ekstra forsiktig! Det er mange barn som ikke er så synlige i trafikken når mørket har senket seg - så ta veldig gjerne hensyn til dette ;)

 

Og så til slutt vil jeg oppfordre alle foreldre til å faktisk gå sammen med barna sine - det er jo kjempegøy for både voksne og barn! :) Hva med å ta med dere en lyslykt mens dere går i mørket?

Håper alle får en morsom og trivelig Halloween ikveld! Vi skal for første gang ha Halloween feiringen hjemme hos oss med noen venner av barna inkludert deres foreldre, samt at vi skal gå fra dør til dør sammen etter maten :) Vi gleder oss!

 

Lena-Marie :))


Skriv en ny kommentar

hits