Sjokoladeglaserte jordbrspyd til dessert 28.05.2016

Oppskrifter 2 kommentarer


 

Jeg skal arrangere tapaskveld med noen nabodamer ikveld og i den anledning har jeg laget noen jordbrspyd som jeg helte smeltet sjokolade over. Jeg er veldig fan av lage retter som kan forberedes i god tid, slik at jeg ikke trenger st over kokeplatene nr gjestene ankommer :)
Disse jordbrspydene ble jeg inspirert av Linda Stuhaug til lage, men jeg lager den enkle versjonen med kun smeltet sjokolade og ikke sjokoladefudge slik hun lagde.

 

Ingredienser

Ca 8 spyd

2 beger med jordbr
100 gr 70% kokesjokolade
1 ts cocosa (kan utelates)
Litt kokos til pynt
 



 

Kutt av stilkene og tre jordbrene inn p spydene. Jeg fikk ca 8 spyd av 2 beger med br. Det kommer helt an p hvor mange br du nsker tre p spydene s klart :)
Smelt sjokoladen med cocosa i vannbad, dvs. hell sjokoladen og cocosa i en stlbolle og ha bollen over en kjele med varmt vann (som ikke koker, men nr kokepunktet). Rr rundt til all sjokoladen har smeltet.

Ta en teskje og fordel sjokoladen p jordbrene. Dryss gjerne kokos over om du nsker det. Sett kjlig i et par timer og server.

Bde smaker og ser delikat ut :)

 



 

Ha en riktig god helg!


Lena-Marie :))

 


EMNER:
#sjokolade #jordbr #jordbrspyd #sjokoladeglaserte #oppskrift #mammahverdagen #lindastuhaug #dessert


lisarorvik 28.05.2016 12:37
Dette s helt nydelig ut :)
Lena-Marie 29.05.2016 18:35
lisarorvik: Takk for det :)) De er s gode ;)

Skriv en ny kommentar

hits