Proteinpannekake som frokostalternativ til brødskiva 24.05.2016

Oppskrifter 4 kommentarerDa var uka godt i gang og dagens frokost ble så god at jeg måtte hive meg rundt og ta bilder før jeg kunne innta den ;)

Jeg må innrømme at jeg til tider er så sulten at jeg kunne hevet meg over både Nugattiboksen i skapet og polarbrødene i brødboksen, men jeg må ta meg selv i nakkeskinnet og se for meg målet mitt langt der fremme - en sunnere, sterkere og strammere kropp. Det er så demotiverende å ta på seg klær når man ikke føler seg vel, men nå er det på tide å gjøre noe med det! Jeg håper at jeg klarer å holde motivasjonen min oppe fremover, for det kommer nok til å bli vanskelig å holde seg unna min store synder og favoritt: sjokoladen!

Heldigvis for Fitfocuse og hennes online program "Din sunne livsstil" med gode oppskrifter på alternative frokoster! I dag ble det denne digge proteinpannekaka med masse bær inni og utenpå, litt kuttede mandler og en Yoplait dobbel 0 % yoghurt ved siden av. NAM! sier jeg bare!
  

Ingredienser

1 helt egg + 1 eggehvite

1/2 ts kanel

1/2 ts kardemomme

1 ss sukrin gold, honning eller annen søtning

1 krm salt

1 krm bakepulver

  

Fremgangsmåte

Visp alle ingrediensene til du ser bobler på toppen. Stek med 1-2 ts olje inntil du ser at den er godt stekt på undersiden. Snu pannekaka og la den steke litt til før du legger den på tallerkenen og topper med det du måtte ønske av friske bær eller lett syltetøy. Jeg har brukt både jordbær, blåbær og litt oppkuttede mandler pluss en yoghurt for å få et komplett frokostmåltid! :) Anbefales virkelig!

 

Lag en glad dag <3

 

Lena-Marie :))

 

 

EMNER:
#proteinpannekake #lavkarbo #pannekake #frokost #mammahverdagen


lisarorvik 24.05.2016 11:15
Dette så kjempe godt ut :)
Lena-Marie 24.05.2016 11:23
lisarorvik: Tusen takk! <3
Pernille 24.05.2016 11:31
Dette var noe annet enn den kjedelige tallerkenen med den tørre brødskiva. Fikk øyst til å lage det samme :) Ha en fin dag!
Lena-Marie 24.05.2016 14:20
Pernille: Ikke sant? ;) Kjempegode og liker de med masse gode bær og nøtter til <3 Ha en fin dag du også! :)

Skriv en ny kommentar

hits