1 dag med "5 kg ned på 4 uker" - mitt kosthold 17.04.2016

Oppskrifter Ingen kommentarer

Processed with MOLDIV

Jeg var så utrolig heldig at jeg fikk lov å overta Fitfocuse sin Snapchat i hele går, der jeg delte litt av min hverdag mens jeg følger hennes kostholdsplan "5 kg ned på 4 uker".

Det var utrolig gøy, samtidig som jeg la merke til at det var godt over 8000 som så snap'ene jeg la ut! For lille meg var det småskummelt, men jeg håper at jeg kunne inspirere noen til å komme i gang med en sunnere og kanskje mer aktiv hverdag ;)
 

Jeg lovte å dele oppskriftene på det jeg spiste igår, så her kommer hovedmåltidene mine pluss ett av snackmåltidene!


Frokost - Havregrynsgrøt med bær og nøtter1 dl lettkokte havregryn
1,5-2 dl melk
1 ts kanel
1 eggehvite
------
Bær
5 mandler
Kanel
Sukrin gold
___________
Kok opp havregryn, melk og kanel og rør rundt hele tiden til grøten tykner. Ta kjelen av platen og rør inn 1 eggehvite. Strø over ønsket topping og søtning!
Jeg brukte masse gode bringebær, jordbær, blåbær og 5 oppkuttede mandler. I tillegg brukte jeg sukrin gold og kanel for mer smak. Mandlene er med for å gi sunt fett, så du kan evt bruke andre nøtter eller røre inn 1 ss raps/kokosolje i grøten.

 

Lunsj - Powersalat og 1 epleDenne oppskriften er basert på Fitfocuse sin powersalat. Du kan så klart bruke det du liker best av proteiner og grønnsaker.

I min salat brukte jeg:

100 gr kyllingfilet, stekt i litt persillekrydder, salt og pepper. I tillegg hadde jeg oppkuttet rødløk på slutten av steketiden for å tilføre litt mer smak.
1 hardkokt egg
1/2 avokado

Diverse fyll: isbergsalat, ruccola, søt paprika, jordbær, gresskarkjerner, sukkererter, agurk, cherrytomater og litt mandler.

 

 

Middag - Fast food "cheeseburger" tallerken1 stk hamburger 97% kjøtt
1 skive ost
1/2 søtpotet
1-2 hvitløksfedd
1 chilli
Isbergsalat
Cherrytomater
Ønsket grønt
_________

Kutt søtpoteten i terninger og stek i ca 5 min i olje. Tilsett oppkuttet chilli og presset hvitløksfedd, men pass på at du ikke brenner hvitløken.
Stek eller grill hamburgeren. Tilsett 1 osteskive mot slutten av steketiden og server med ønsket salat og tilbehør. Jeg brukte det vi hadde tilgjengelig, ettersom vi hadde rester av både salat og cherrytomater.

Denne middagen klarer du å lage på under 20 min!

 

 

Snack - Hjemmelaget jordbæris250 gr frosne jordbær
1/2 stort beger Dobbel 0% vaniljeyoghurt gresk type
1-2 ss agavesirup/honning (juster søtning ut i fra hva du foretrekker)
2-3 dråper Steviadråper med vaniljesmak (kan utelates eller du kan bruke 2-3 ts vaniljesukker)
___________

Ha yoghurt, halvparten av de frosne bærene og søtning i en blender. Når alle bærene har blitt skikkelig knust, tilsetter du resten av bærene litt etter litt til du ser at alt har blitt most til is. Serveres med en gang, gjerne med litt strøssel og vaffelkjeks! Jeg utelot å spise kjeksen for å følge kostplanen min idag, men det smakte nydelig uten også.
Smakstesteren min på 2 år elsket den! :)

 

Jeg takker alle dere som startet å følge meg på Instagram og Facebook igår, og håper at flere ønsker å følge meg videre på ferden :)

For de som ønsker å følge meg på Snapchat, er brukernavnet mitt: lm2rsvold
 

Ha en fin søndag!

 

Lena-Marie :))

 

 

EMNER:
#fitfocuse #5kgnedpå4uker #mammahverdagen #oppskrifter #hjemmelagetis #fastfood #havregrynsgrøt

 


Skriv en ny kommentar

hits