Helgefrokost: Fitfocuse sin French Toast Casserole 10.01.2016

Oppskrifter Ingen kommentarerHva er vel bedre enn en luksusfrokost når helga kommer? Her i huset skal jeg ikke skryte av at vi har en lang og sen frokost, men jeg prøver innimellom å skape illusjonen av det iallefall ;) I dag våkna 2-åringen grytidlig (5.35), men vi klarte å strekke oss til 7 ved at jeg la meg inne hos henne. Hva gjør man ikke for å få slappe av litt lengre når de våkner før fuglene står opp?

Dagens frokost ble Fitfocuse sin French Toast Casserole, ettersom jeg forsøker så godt jeg kan å følge FIT på 30 dager ;)

Den falt virkelig i smak, og med 8 egg oppi er det kanskje ikke å rart at jeg ble mett ganske fort! :)

Ingredienser

1/2 grovt brød

8 egg

5 dl melk (Fitfocuse brukte lettmelk, jeg brukte skummet melk)

1/2 ts vaniljepulver

2 ts kanel

6 ss sukrin gold (evt bruk vanlig sukker dersom du ønsker det)

2 dl frosne bær (jeg brukte skogsbær)

__________

Serveres med

Gresk yoghurt med vaniljesmak / vaniljeskyr
Bær

 

Slik gjør du

Skjær opp brødet i store terninger. Ta halvparten over i en ildfast form (ikke altfor stor, ettersom min ble litt tynnere enn Fitfocuse sin). Strø bærene over brødet.

Bland restren av ingrediensene og hell over brødet. Sørg for at alt blir blandet godt. Til slutt sprer du resten av brødet over og trykk det godt nedi slik at alt er dekket av væsken. Er det ikke nok væske til å dekke alt, bør du nok spe på med litt mer melk.

La stå i minimum 4 timer i kjøleskapet, eller natten over slik jeg gjorde. Da er det bare å steke den til frokosten dagen etter ;)

 

Dekk over med aluminiumsfolie og stek i 20 min på 170 grader.

Ta av folien, stek ytterligere 25-30 min. På slutten kan du gjerne grille den litt for å få den crispy på toppen - men pass på at den ikke blir brent.Serveres med gresk yoghurt med vaniljesmak/vaniljeskyr og bær :)

 

Håper det smaker!

 

Lena-Marie :))

 

 

 

EMNER:

#frenchtoastcasserole #frokost #fitfocuse #oppskrift #helgefrokost #mammahverdagen


Skriv en ny kommentar

hits