Frost bursdag! 07.12.2015

Aktiviteter 2 kommentarer

Det har gått noen dager siden vi feiret Olivias 4-årsdag med Frost tema, men tenkte å dele noen av mine ideer og bilder med dere som har et barn hjemme som elsker Frost. Vi har kjørt bursdagene til jentene i 3 runder denne gangen, ettersom Olivia gjerne ville feire med barnehagebarna og vi har så stor familie.

Jeg hadde fått to ønsker fra bursdagsbarnet og det var at det måtte være blå bursdag og Elsa kake. Vel, jeg oppfylte nesten begge to ;) Det ble Anna barbiekake og innslag av blått!

Her er kaken, som jeg lagde ved å bake gulrotkake i rund form og skjære ut en rund del i midten, legge de andre delene i en sirkel nederst og bygge litt opp øverst med å blande kakebiter og glasur og bare smøre det opp rundt Anna. Kan også være lurt å pakke Anna inn i plastfolie rundt beina, så hun ikke blir så klissete! Til slutt smurte jeg ostekremen rundt hele kaka for å holde alt sammen, før jeg la fondant utenpå og dekorerte med blå glitterglasur på tube :)
Jeg lagde også boller med blå glasur, som jeg blanda av vanlig melisglasur med blå konditorfarge og strødde snøkrystallstrøssel oppå.Vi hadde blå saft som du får ved å blande en lys saft med blå konditorfarge. Stor suksess hos barna! De ble blå på tunga alle sammen og syns det var veldig gøy!

Så lagde jeg marshmallows på papirsugerør med smeltet sjokolade og strøssel oppå. Det ser ut som kjærlighet på pinne og barna spiste de opp på 1-2-3.


Av aktiviteter hadde jeg skrevet ut en del tegninger de satt og fargela underveis, jeg bare la fram fargeblyanter på bordet som de kunne bruke og dette skapte litt ro innimellom ventingen på varm maten.

I tillegg hadde jeg laget klar noen godteriposer (fås på Nille blant annet) med 3 marshmallows, noen små biter av rosiner som jeg hadde kuttet opp og lagt i plastfolie pluss 6 saltstenger. Av dette sa jeg at de kunne lage hver sin Olaf - noe de syns var veldig gøy å holde på med. Anbefales!

Jeg brukte fantasien og tok det jeg hadde liggende hjemme av pynt og dekorasjoner, men kjøpte inn en papirduk og engangstallerkener for å slippe litt oppvask. Enkelt og greit!Har du flere Frost ideer må du gjerne legge igjen en kommentar! :)

 

Lena-Marie :))


militaten 07.12.2015 15:39
det er inponedernde mye arbeid som er lagt til å lage så mye med tanke på hvor mye du antageligvis må rydde opp ;)
Lena-Marie 16.12.2015 09:22
militaten: Heldigvis var dette spredt over to feiringer, så det var ikke alt jeg klarte å lage til bare en dag ;) Men verdt strevet når man ser hvor glade barna blir :)

Skriv en ny kommentar

hits