Ridning med barna 16.11.2015

Aktiviteter 2 kommentarer

I går hadde vi en fantastisk fin dag på Østlandet - sola skinte og varma faktisk enda :) Deilig søndagsvær! Vi var da så heldige at vi fikk lov å låne en ponni til jentene våre, med privat instruktør ;) Godt at vi kjenner noen som driver med hester, ettersom begge jentene er så gira på å ri!


Dagen ble derfor tilbragt på Blixland hestesenter og det var utrolig fint å få et ridehus for oss selv :) Olivia er ikke 4 år enda, men klarte faktisk å trave på egenhånd!! Såå stolte foreldre som stod på sidelinja og fulgte med! Hun er ikke redd for å prøve nye ting når det kommer til hester - nesten litt for uredd til tider. Da er det kanskje ikke så rart at lillesøster Alma også hadde veldig lyst å ri.
Som regel pleier hun å være ganske skeptisk til dyr - men hestene var hun ikke redd for. Rart det der!Alma ser kanskje litt skeptisk ut, men hun hadde ikke lyst å gå av da vi spurte om hun var ferdig å sitte på hesten! 
Det er sikkert ikke så mange som tør å la barna sine ri eller holde på med hester i så ung alder, men dersom ditt barn virkelig har lyst og du kjenner noen som kan la drømmen gå i oppfyllelse er dette noe jeg kan anbefale videre :) Vi ser gleden i øynene på begge to når vi er i stallen og de skal få lov (så langt det lar seg gjøre!) å velge de aktivitetene de selv syns er gøy å holde på med.
Så får tiden vise om det ender opp med hest eller ikke!

Ha en kjempefin kveld videre! :)

 

Lena-Marie :))

 


Sofie Caroline Nilsen 16.11.2015 21:13
Så koselig :D
Lena-Marie 16.11.2015 21:18
Sofie Caroline Nilsen: Ja, vi storkoste oss virkelig! :) Flaks at vi begge to er interessert i å holde på med hester, for hvis jentene våre ender opp med det som hobby fremover blir det mange timer i stallen ;)

Skriv en ny kommentar

hits